צילום: יח"צ ברילה

מתכון מאת : ענבל קליין

מצרכים:

4 דגי ים (כ 250-300 גרם כל אחד) או דגים פרוסים לעובי של 3 ס"מ (או רק פילה נקי אם יש ילדים) 

צנצנת (400 גרם) רוטב ארביאטה של ברילה 

2שיני שום כתושות

מעט טימין טרי

מלח ופלפל שחור גרוסים

רוטב ארביאטה. צילום: יח"צ ברילה

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מניחים את הדגים בתבנית חסינת אש.
  3. יוצקים מעל רוטב ארביאטה של ברילה. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פלפל חריף טרי לכל מי שהמתכון לא מספיק חריף.
  4. אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש לחום בינוני.
  5. מוציאים מהתנור, מפזרים מעט עלי טימין טריים מעל, ומגישים. ניתן להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.

המתכון באדיבות "ברילה".