קוקטייל פירות יער. צילום: יח"צ

קוקטייל פירות יער שובבים

  • שמים 1/2 מגובהה הכוס קרח
  • מוזגים ליקר אוכמניות של יקב לביא לכדי 1/2 מגובהה הכוס
  • מוסיפים 60 מ"ל ואן גוך
  • מוסיפים 40 מ"ל סאוור  
  • סוגרים עם ראשן ומקשטים עם תפוחים ירוקים

 

קוקטייל טרופי חצוף

קוקטייל טרופי חצוף. צילום: יח"צ

 

  • שמים 1/2 מגובהה השייקר קרח
  • מוזגים ביחד שיכר ליצ'י ושיכר פסיפלורה עד לכדי 1/2 מגובהה השייקר
  • מוסיפים 40 מ"ל מיץ לימון
  • משקשקים היטב עד שלא שומעים את הקרח מוזגים לכוסות וסוגרים עם ביטר למון ומקשטים עם תפוזים

 

קוקטייל סורבה מאוהב

קוקטייל סורבה. צילום: יח"צ

 

  • שמים קרח עד לכדי 1/2 מגובהה הבלנדר
  • מוזגים 1/2 בקבוק ליקר שוקולד לבן של יקב לביא
  • מוסיפים 1/2 קופסה של גלידת וניל צ'יפס
  • מפעילים עד לקבלת מרקם עדין של ברד
  • מגישים לכוסות

 

קוקטייל  טרמיסו חתיך

קוקטייל טרמיסו. צילום: יח"צ

 

  • שמים קרח עד לכדי 1/2 מגובהה הבלנדר
  • מוזגים 1/2 בקבוק ליקר ריבת חלב של יקב לביא
  • מוסיפים 1/2 קופסה של גלידה ריבת חלב
  • מפעילים עד לקבלת מרקם עדין של ברד
  • ומגישים לגביעי גלידה עם רוטב שוקולד וקוקוס

הכנת גאנש :

  • מחממים שמנת ושוקולד מריר
  • מניחים את גביע הגלידה בתוך הרוטב שוקולד וקוקוס

באדיבות זיו מנור מעביר סדנאות קוקטיילים לאירועים עסקיים ופרטיים

זיו מנור

זיו מנור