מצרכים (מתכון ל-2 חצילים בינוניים):

  • 2 חצילים בינוניים קלופים
  • 3 ביצים
  • 250 גרם קמח
  • חצי כוס מים
  • 10 גרם מלח
  • 10 גרם אבקת שום
  •  10 גרם פלפל שחור
  • כמון לפי הטעם
  • 300 גרם פירורי לחם
  • 400 גרם פירורי פנקו
  • 100 גרם שומשום

אופן ההכנה;

  1. קולפים את החצילים ופורסים לפרוסות בעובי של 3 ס"מ
  2. יוצקים לקערה את הקמח, ביצים, מים והתבלינים מערבבים יחד עד לקבלת בלילה אחידה .
  3. מערבבים בנפרד את פירורי לחם פנקו, שומשום והמלח
  4. טובלים את החצילים אחד אחד לתוך הבלילה הרטובה ולאחר מכן לתערובת הפנקו ומטגנים.  

הצעת הגשה:

מניחים את החציל בפנקו על מצע של טחינה ומעל יוצקים מעט צ'ימיצ'ורי.

מערכת ערוץ 20

מערכת ערוץ 20